Welkom Daniel!

maandag 1 februari 2016
Welkom Daniel!

Almaro Sound + Vision is vorig jaar begonnen met het begeleiden van stagiaires. Voor stagiaires een kans om de praktijk van dichtbij te leren kennen en voor ons een mooie gelegenheid om kennis over te dragen. 

Afgelopen vrijdag was voor Daniel Bril de start bij Almaro Sound + Vision. Daniel komt uit Soest en studeert podium- en evenemententechniek en geluid aan de ROCvA in Hilversum. Dit is zijn laatste jaar en hij hoopt daarna nog verder te studeren. Dit jaar wilde hij zich richten op het geluid tijdens evenementen en hij zocht daarvoor een stagebedrijf. Al snel maakte hij de keuze voor Almaro Sound + Vision vanwege de positieve ervaring die hij met ons heeft gehad. 

Op de vraag waarom hij voor Almaro Sound + Vision heeft gekozen, antwoordt hij vol overtuiging het volgende: "Ik verwacht bij Alco Roelofs veel meer te leren dan school mij ooit zou kunnen leren!" 

Daniel, welkom bij Almaro Sound + Vision! We zijn blij met je keuze voor ons en wensen je een ontzettend goede tijd dit komende half jaar.

Bekijk ons portfolio
Opwekkingsconferentie 2019
Opwekkingsconferentie 2019

Opwekking Worship Weekend 2019
Opwekking Worship Weekend 2019

Huis van Belle-dag 2019
Huis van Belle-dag 2019

"De lijntjes zijn kort, de benadering persoonlijk en de uitvoering van hoog niveau".

Joop Gankema (oud-directeur Stichting Opwekking)